Alătură-te și tu!

Noi investim în copii, în viitorul lor, încercăm să le oferim o viață mai bună.

Cu ajutorul vostru putem să salvăm copiii, să le oferim o viață și un viitor mai bun.

Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să ajutăm!

Accesează link-ul de mai sus și completează formularul printr-un mecanism simplu care asigură un sprijin important copiilor din proiectul nostru prin redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit. După ce ai completat datele și ai semnat, apasă butonul “TRIMITE FORMULARUL”. Acesta va ajunge în baza noastră de date și se va depune la ANAF fără a mai fi necesară imprimarea sau trimiterea formularului prin poștă.

DE CE SĂ DIRECȚIONEZI 3,5%? Nu te costă nimic! Dacă eşti salariat, poţi direcţiona 3,5% din impozitul anual pe venit către o cauză caritabilă. Când completezi formularul nu renunți la banii tăi, doar decizi în locul statului cum să fie cheltuite sumele care oricum ți se rețin lunar din salariu. Dacă nu completezi formularul, suma respectivă rămâne la stat. Acești bani au fost deja reținuți din salariile tale din anul 2021 și îi poți direcționa către noi și către o faptă bună!

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiațîi, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează!

Alătură-te și tu!