Scopul nostru

acordarea sprijinului umanitar categoriilor de persoane defavorizare prin membrii, voluntarii și partenerii nostri.

Obiectivele noastre
  • revigorarea spiritului civic și a mentalităților comunitare prin promovarea valorilor de generozitate, solidaritate, întrajutorare.
  • organizarea a diverse acțiuni umanitare pentru ajutorarea celor în nevoie
  • identificarea și ajutorarea persoanelor defavorizate și totodată a persoanelor inadaptate social pentru a le oferi sprijin, consultanță și asistență
  • implementarea și dezvoltarea de proiecte cu surse de finanțare interne și externe în domeniul de activitate și în strânsă corelare cu scopul propus.
  • organizarea a diverse cursuri de calificare și evaluare profesională
  • colaborarea și organizarea de schimburi de experiență cu organizații similare din țară și din străinătate.
  • colaborarea cu persoane fizice și juridice din țară și din străinătate pentru realizarea obiectivelor și îndeplinirea misiunii.
IMG-20210604-WA0003
Istoric
  • Prin intermediul acestor acțiuni au fost sprijiniți peste 3527 de copilași din mediul rural, a fost oferită o bursă sportivă timp de 12 luni, 3 școli au fost dotate cu mobilier, produse școlare și aparatură și numeroase familii nevoiașe au fost ajutate cu mobilier, lemne de foc, alimente și haine.

• Până în prezent au fost desfășurate peste 300 de acțiuni care au implicat voluntari tineri, acțiuni de informare și conștientizare.

• Asociația EM a fost înființată in august 2019 de cei 3 membri fondatori. Cu ajutorul fondurilor atrase din zona mediului de afaceri, din donații sau din resurse proprii, membrii Asociației au finanțat proiecte sociale și de educație, în special pentru copiii din mediul rural.